
Kopā ar labi zināmiem Latvijas šefpavāriem “Novada Garšas” komanda 2024.gada vasarā devās aizraujošā garšu ceļojumā pa četriem Latvijas novadiem, lai atklātu mums pieejamo kulināro bagātību. Ceļojums noslēdzās ar krāsainu un “garšīgu” sienas kalendāru, kur katrs kalendāra mēnesis piedāvā rūpīgi izmeklētu meistardarbu!
Kurzemes novembra uzkodu piedāvā Žanis Raivo Behmanis, Kuldīgas restorāna “KOPA” šefpavārs. Viņam palīgos – “Novada Garšas” Kurzemes reģiona atbildīgā Linda Dūdiņa-Hoiere un šarmantais dziedātājs Artis Šimpermanis.
Kuldīgas radziņa sviesta krēms
Visas satāvdaļas liek blenderī un blenderē līdz masa viendabīga. Masu smērē iegriezta radziņa spraugās. Radziņu apgrillē. Cieto sieru rīvē pa virsu siltam radziņam.
Pesto Kuldīgas radziņam
Visas satāvdaļas liek blenderī un blenderē, aizskaitot līdz pieci.


