Profesionālo izglītības iestāžu pedagogiem, kuru mācību programmas ir saistītas ar pārtikas jomu, piedāvājam iespēju apgūt apritīgas pārtikas tēmu, kas veicina izpratni par pārtikas nozares saikni ar aprites ekonomiku, ilgtspēju un klimata pārmaiņu mazināšanu. Pedagogu mācības plānotas kā divi secīgi tiešsaistes pasākumi, katrs līdz divu stundu garumā.
Mācību norise un mērķis:
Pirmajā mācību pasākumā piedāvāsim ieskatu pārtikas jomas sasaistē ar aprites ekonomiku un profesionālo izglītības iestāžu pedagogu grupu pieredzes apmaiņu par apritīgas pārtikas mācīšanu. Mācību mērķis ir pilnveidot profesionālo izglītības iestāžu pedagogu kompetenci apritīgas pārtikas jomā. To ietvaros:
Pirmais mācību pasākums:
📅 Datums: 27. novembris
🕒 Laiks: 15.00 – 16.30
Tiešsaistē
Pieteikšanās: ŠEIT
Pieredzē dalīsies ilgadēja Igaunijas profesionālo skolu konsultante Annas Kersnas, pirmsskolas un skolas uztura konsultantes Igaunijā.