Kopumā no LBTU Pārtikas tehnoloģijas fakultātes žūrijā bija 19 eksperti:
• DI vadošā pētniece Dr.sc.ing. Dalija Segliņa;
• Asoc. prof. Dr.sc.ing. Jeļena Zagorska;
• Asoc.prof. Dr.sc.ing. Evita Straumīte;
• Docente Dr.sc.ing. Ilze Grāmatiņa;
• Asoc.prof.Dr.sc.ing. Zanda Krūma;
• Docente Dr.Ph.D. Liene Jansone;
• Asoc.prof. Dr.sc.ing. Anita Blija;
• Docente Dr.sc.ing. Anete Ķeķe;
• Asoc.prof. Dr.sc.ing. Dace Kļava;
• Docente Dr.Ph.D. Sanita Sazonova;
• Pārtikas tehnologs Janis Skalbe;
• Docente Dr.sc.ing. Rita Riekstiņa Doļģe;
• Pārtikas tehnologs Dr.sc.ing. Solvita Kampuse;
• Pārtikas tehnologs Agija Kārklīte;
• Pārtikas tehnologs Iveta Rutka;
• Doc. Dr.sc.ing. Daiga Kunkulberga;
• Pārtikas tehnologs Dr.sc.ing. Kristīne Jacīno;
• Pārtikas tehnologs Harijs Sproģis;
• Docente Dr.sc.ing. Ilona Dabiņa Bicka.
Iesniegtos produktus garšos, analizēja un vērtēja arī astoņi profesionāli pavāri un dzērienu eksperti:
• Inese Vicupa, restorāna “Whitehouse” vadītāja;
• Artūrs Homins, Head of Career Education uzņēmumā “Rīgas Tūrisma un radošās industrijas tehnikums”;
• Haralds Saušs, pavārs;
• Edgars Balodis, restorāna “MIRO” šefpavārs;
• Rojs Puķe (Pipars), kulinārijas blogeris;
• Inga Cīrule, restorāna “Kalķu vārti” šefpavāre;
• Valters Zirdziņs, šefpavārs;
• Andris Reizenbergs, “Monin” un “Franklin” limonāžu vēstnieks Latvijā;
• Ainārs Reinšmits. Vīna Studijas vadītājs;
• Nauris Salinieks, pavārs.
Konkursa uzvarētāju paziņošana un apbalvošana notika “Novada Garšas” sezonas noslēguma pasākumā 30.septembrī Āgenskalna tirgū, Rīgā.