Sākums
Konkursu rezultāti
2020. gada uzvarētāji “Novada Garša” Produktu kvalitātes konkursā

2020. gada uzvarētāji “Novada Garša” Produktu kvalitātes konkursā

5 maijs, 2020

Produktu kvalitātes konkurss mazajiem ražotājiem un mājražotājiem

Kopumā šim konkursam pieteicās 31 ražotājs ar 76 produktiem, bet līdz vērtējumam nonāca 29 ražotāju 71 produkts. Uzvarētāju saraksts – pielikumā.

Katras kategorijas uzvarētājiem tiek piešķirta medaļa, diploms un zelta etiķetes, ko turpmāk var izmantot kā marķējuma papildu elementu. Otrās un trešās vietas ieguvēji saņem diplomus, kā arī sudraba un bronzas etiķetes. Balvu ieguvējiem pieejams arī etiķešu digitālais attēls, ko var izmantot produktu mārketingā.

Zelta medaļu ieguvējiem tiks organizēts iedvesmojošs pieredzes gūšanas pasākums. Tajā aicinās piedalīties arī Latvijas Biškopības biedrības organizētā konkursa “Novada iecienītākais medus 2020” dalībniekus.

Mārtiņš Cimermanis, LLKC valdes priekšsēdētājs: “Mums ir milzīgs gandarījums par ārkārtīgi lielo ražotāju interesi par piedalīšanos produktu konkursā. Mūsu saimnieki prot pārsteigt ar nebijušu garšu kombinācijām – piemēram, melleņu ogu sulas ekstrakts tiešām pārsteidza daudz pieredzējušo profesionālo ārvalstu un pašmāju pavāru žūriju. Nenoliedzams gandarījums ir par skolu pavāru uzdrīkstēšanos piedalīties šajā konkursā – to noteikti turpināsim arī nākamgad!”

Latvijas Lauku konsultāciju un
izglītības centrs.
Lauku attīstības nodaļa
Adrese
Rīgas ielā 34,
Ozolnieki, Ozolnieku pagasts,
Jelgavas novads,
LV-3018, Latvija
Latvijas Lauku konsultāciju un
izglītības centrs.
Lauku attīstības nodaļa
© 2019 - 2024 Visas tiesības aizsargātas
SIA Latvijas Lauku konsultāciju un izglītības centrs

Pašlaik notiek darbi pie lapas uzlabošanas, drīzumā lapa būs atkal pieejama.

Atvainojamies par sagādātajām neērtībām.