Jaunumi un aktualitātes

Zaļā pārtikas iepirkuma kritēriji

Ar ko Zaļais publiskais iepirkums (ZPI) atšķiras no parastā iepirkuma? To var raksturot Zaļā iepirkuma galvenās pazīmes: 1) Vajadzību izvērtēšana...

Kas ir Zaļais pārtikas iepirkums un ko tas ietekmē?

Arvien vairāk tiek runāts par to, ka mums jādomā ilgtspējīgi. Tas nozīmē, ka nevar visu laiku domāt tikai par lielāku peļņu, bet ekonomiskie rādītāji...

Akcijas "Ceļam galdā vietējo!" nolikums

SIA Latvijas Lauku konsultāciju un izglītības centrs (turpmāk tekstā: LLKC) Valsts Lauku tīkla aktivitātes “Vietējo lauksaimniecības produkcijas ražot...

Akcijas ''Atklāj Novada Garšu'' nolikums

SIA Latvijas Lauku konsultāciju un izglītības centrs (turpmāk tekstā: LLKC) Valsts Lauku tīkla aktivitātes “Vietējo lauksaimniecības produkcijas ražot...

LLKC izsludina akciju “Atklāj Novada Garšu!”

Lai iepazīstinātu sabiedrību ar to, kādi ir Latvijas vietējie ražotāji un kādus produktus viņi piedāvā, kā arī veicinātu vietējās produkcijas noietu,...

Ģeogrāfisko norāžu shēmas

Ģeogrāfisko norāžu shēmas ES tika izveidotas jau 1992. gadā. Šo shēmu izveidei un pastāvēšanai ir vairāki mērķi. Pirmkārt, iegādājoties produktus ar k...

Pavāru ieteikumi, kā padarīt skolēnu pusdienas veselīgākas, daudzveidīgākas un ilgtermiņā arī lētākas

1) 1-2 dienas nedēļā skolēniem piedāvāt veģetāru ēdienu. Ieviešot 2 reizes nedēļā veģetāro dienu, samazinot dzīvnieku olbaltumvielu proporciju pret au...

Ko un kāpēc dara LLKC Zaļā pārtikas iepirkuma jomā?

Mūsu uzdevums ir veicināt līdzsvarotu lauku ekonomikas attīstību. Ņemot vērā zemo uzņēmējdarbības aktivitāti lauku reģionos, ir jāturpina ieguldījumi...

KONTAKTI

LLKC | Latvijas Lauku konsultāciju un izglītības centrs
Lauku attīstības nodaļa

RĪGAS IELA 34
OZOLNIEKI, LV-3018